Ons profiel

Onze website heeft een geheel nieuw, eigentijds jasje gekregen. Maar belangrijker nog, onze site is sterk uitgebreid met interactieve tools die u veel gemak bieden.

Sem Consultancy onderscheid zich in belangrijke mate van andere financieel adviseurs. Via onze web site bestaat de mogelijkheid zelf uw verzekeringszaken te regelen. Het grote verschil met andere aanbieders is, dat u altijd kunt terug vallen op de persoonlijke service van onze medewerkers.

Indien u een persoonlijk advies wenst, of hulp bij het regelen van een schade nodig heeft, kunt u terugvallen op onze binnen- en buitendienst.

Onze buitendienst komt op verzoek bij u thuis (ook in de avond) langs voor een adviesgesprek.

Wie zijn wij?
Wat doen wij?
Dienstenwijzer.


Vakbekwaamheid

SEM Consultancy BV beschikt over alle vakbekwaamheid om u te mogen adviseren in:

- Schadeverzekeringen
- Levensverzekeringen
- Uitvaartverzekeringen
- Hypotheken
- Financieringen
- Beleggingsrekeningen
- Bankprodukten

Wij willen u er op wijzen dat niet ieder kantoor over deze bevoegdheden beschikt. Wij adviseren u daarom altijd voordat u met een adviseur in zee gaat te checken of het kantoor voldoet aan alle eisen.


U kunt onze gegevens bij de AFM inzien.
U kunt onze gegevens bij Stichting Erkend Hypotheek Adviseur inzien.
U kunt onze gegevens bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) inzien.
U kunt onze gegevens bij Stichting Toezicht Effectenverkeer inzien inzien.
U Kunt onze behaalde permanende educatie inzien.
Wij beschikken over de onderstaande assurantiediploma's:
Assurantie B
Assurantie A
Erkend Hypotheek Adviseur


Geldigheid WFT deploma's

Wft - gediplomeerden dienen vóór 27 december 2009 het PE- programma 2008-2009 succesvol hebben doorlopen. Anders vervalt de geldigheid van Wft – diploma(‘s) en / of kunnen er vergunningen kwijt geraakt worden !
Geldighouden wft diploma / diploma's :
Het nieuwe pe jaar gaat 18 maanden duren vanaf 27 december 2009 tot juni 2011. Ook is duidelijk dat de permanente educatie op de vakgebieden elke periode zal terugkeren.
Welke wft diploma's zijn er ?
Wft diploma’s zijn niet alleen de diploma’s wft basis, schade, leven, consumptief krediet en hypothecair krediet, maar bijvoorbeeld ook de onder de overgangsregeling, zoals die gold tot 1 oktober 2007, gelijkgestelde oude diploma’s. Denk maar eens aan assurantie a of b, woningfinanciering II, SEH, FFP, Beleggen a (al dan niet door middel van inhaalprogramma) consumenten- of consumptief krediet en vele andere diploma’s. Maar ook bepaalde universitaire en hbo getuigschriften en mbo diploma's.Eisen Erkend Hypotheekadviseur (SEH) :
Seh geregistreerden dienen hun permanente educatie volgens de SEH eisen te hebben afgerond voor 31 december 2009. Er is met ingang van 1 mei 2009 een verkort pe jaar van kracht, waarin u 6 punten dient te behalen.
Als extra eis vanuit de SEH geldt overigens dat u ook de pe wft hypothecair krediet en de pe wft basis tot een positief eind dient te hebben gebracht. In eerste instantie heeft de SEH hiervan geëist dat dit diende te gebeuren voor 1 mei 2009, maar de SEH heeft deze eis nu laten vallen en verlengd tot 27 december 2009.(c) 2009 - All rights reserved

Print this page