Home pageParticulierenUitvaartverzekeringen

-


Bereken hier uw premie!

Er zijn in Nederland veel verschillende uitvaartverzekeringen. SEM Consultancy vergelijkt uitvaartverzekeringen op prijs en kwaliteit, zodat u snel de uitvaartverzekering vindt die bij u past.

Wij werken op dit moment met 9 uitvaartverzekeraars samen. Een overzicht van deze verzekeraars en een onderlinge vergelijking treft u hier [95 KB] aan.

Een uitvaart kost veel geld. De gemiddelde uitvaart kost al gauw € 7.000,--. Om uw nabestaanden niet met deze kosten te belasten, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Vergelijk hier alle uitvaartverzekeringen op prijs en kwaliteit en vindt snel de beste uitvaartverzekering.

Via onderstaand formulier kunt u snel een offerte opvragen. U krijft van ons een premievoorstel van minimaal 5 uitvaartverzekeringen. Niet alleen de premie is belangrijk maar natuurlijk ook de voorwaarden.

Voor de totstandkoming van de overeenkomst van verzekering willen wij u helderheid verschaffen over de hoogte van de provisie, de afsluitprovisie, het jaarlijks bedrag aan provisie en het aantal termijnen daarvan.

Klink hier voor een overzicht.

Op ons premievoorstel zult u deze provisiepercentages niet aantreffen.

Voorletters
Achternaam
Email *
Geslacht
Geboortedatum
Verzeked bedrag


Printer-friendly version

ArbeidsongeschiktheidCaravanMeld u aan!SEM ConsultancyPop Up