Home pageParticulierenHypotheken

Laat uw hypotheek doorlichten

Bent u op zoek naar een hypotheek die voor u het meest gunstig is? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur en doe de Hypotheektest. U krijgt eerlijk te horen het mogelijk is om meer uit uw hypotheek te halen. De test het adviesgesprek zijn gratis en verplichten u tot niets.

Om ervoor te zorgen dat u werkelijk de laagste hypotheekrente krijgt tegen de beste voorwaarden en de nieuwste hypotheekconstructie shoppen wij iedere morgen langs de actuele rentetarieven van geldverstrekkers.

Klik op

Een huis kiest u niet zomaar. Een hypotheek natuurlijk ook niet. Er zijn zoveel hypotheekvarianten dat het belangrijk is om de mogelijkheden eens rustig op een rij te laten zetten. Een hypotheek moet tenslotte perfect aansluiten op uw wensen.
Wilt u aflossen of niet? Kiest u ervoor om in de beginjaren van de hypotheek veel af te betalen en later minder? Of wilt u de betaling juist spreiden? Welke rentevastperiode past bij u? Wilt u flexibel zijn en kiest u een korte periode of wenst u meer zekerheid en gaat u voor een langere looptijd? Allemaal belangrijke af- en overwegingen.

Een deskundig en onafhankelijk advies is dan ook onontbeerlijk. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen ruim de tijd voor u en bekijken graag met u welke hypotheek het beste bij u past. Neem daarom voor uw hypotheekadvies contact met ons op.

Advies: Uw wensen en (gezins)situatie kunnen natuurlijk in de loop van de tijd veranderen. Wij bekijken voor u graag of uw hypotheek nog steeds passend is.

Tip! Met een overlijdensrisicoverzekering voorkomt u dat de maandlasten niet meer kunnen worden betaald bij het onverhoopt overlijden van u of uw partner.

Belangrijk

Indien u hypotheekadvies wenst of een hypotheek wil afsluiten is het van belang dat u met een adviseur aan tafel zit die kundig is. Om na te gaan of een adviseur kundig is kunt u het register van Erkend Hypotheek Adviseurs raadplegen.

Indien het bedrijf of adviseur hier niet in voorkomt, beschikt het bedrijf of adviseur niet zelf aan de benodigde diploma’s.

Hier vind je alles over de Erkend Hypotheek Adviseur

Contact

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Bericht *

-


-


-Printer-friendly version

Begrippenlijst
ArbeidsongeschiktheidCaravanMeld u aan!SEM ConsultancyPop Up