Home pageOns profiel

Hartelijk welkom bij SEM Consultancy gevestigd in Zoetermeer en gespecialiseerd in alle facetten van financiële dienstverlening. Dat betekent dat we u graag van dienst zijn als het gaat om oplossingen als een hypotheek, een pensioen, levens- of schadeverzekeringen en financiële planning.
Wij zijn allround adviseur en beschikken over een gedegen achtergrond en benodigde opleidingen. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring en zijn tevens Erkend Hypotheekadviseur. Vanuit ons kantoor in de Zoetermeerse, werken we dagelijks intensief samen met een groot aantal gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen om u oplossingen te kunnen bieden die het best bij u passen.

Maar als u een hypotheek nodig hebt, krijgt u van ons nooit zómaar een advies. Als u op zoek bent naar een pensioenoplossing, krijgt u van ons een voorstel dat het best aansluit bij uw persoonlijke situatie. En ook voor uw verzekeringen geldt dat er een pakket voor u moet worden samengesteld waarin u zich exact kunt herkennen.

Een breed scala van werkelijk waardevolle oplossingen. Dat is waar SEM Consultancy voor staat!

U bent van harte uitgenodigd om dat zelf te ervaren.


Printer-friendly version

Wat doen wij?
Ons profiel
ArbeidsongeschiktheidCaravanMeld u aan!SEM ConsultancyPop Up